VOEDINGSNET


 

Voedingsnet Bosscher St. Goed Gechekt Umts Tsjernobyl Links
Sponsors Hoe en Waarom Over ons Diversen

 

 

 

Hoe en Waarom

 

>Deze site is met medewerking gemaakt,met mensen die zich beroepsmatig bezig houden met allergieŽn en voedselintoleranties.Zoals bekend zijn er steeds meer mensen die hier last van hebben.De oorzaken zijn divers en veelal een combinatie van factoren die elkaar versterken

>Ook in de reguliere medische wereld wordt steeds vaker gezien dat er een dominante erfelijk factor een rol kan spelen.

 

>Er zijn boekenkasten vol met bewijsvoering over de schadelijkheid van kwik uit amalgaamvullingen. Het plaatselijk verdovingsmiddel articaine hydrochloride staat al jaren ter discussie Zie www.bosscherstichting.org De chemische milieu vervuiling neemt toe, het medicijn ge[mis]bruik neemt toe. De stralingsbelasting neemt toe, zowel in de voeding als door computers en mobiele netwerken. De umts is hier bij een absolute topper zie STOP UMTS Alles is wettelijk toegestaan en binnen de norm. De norm wordt in hoofdzaak bepaald door economisch belang. Wat betreft de lichamelijk tolerantie is dat per individu verschillend. Het is niet aan ons de gezondheidsrisico’s van het één en ander aan te kaarten. Op internet is er meer dan voldoende over te vinden. De grenzen tussen de europeesche landen gaan steeds meer open

>en zodoende komen er steeds meer producten uit het buitenland op de nederlandse markt. Ook omdat we zelf steeds minder produceren. Vanwege de aantrekkelijke prijs wordt er steeds meer tarwe uit de oostbloklanden in heel europa gebruikt. Dit vind je terug in alle tarwe producten. Omdat het meeste dierenvoer tarwe uit de oostbloklanden bevat vind je dat terug in de “dier”producten. Chemicalien hechten zich aan vetten , ook bij de beesten, daarom zijn, helaas, de lekkerste melkproducten het zwaarst belast met rest stoffen van radioactiviteit. Boter, zure room ,slagroom, crème fraiche etc waar de Meeste Mensen Geen last van zullen hebben maar de mensen met een hoge voedselintolerantie wel.Voor deze groep is deze site en de daarop geselecteerde voeding gebaseerd. VIA ELECTROACUPUNCTUUR(E.A.V) TESTEN/METEN/ADVIESEREN WIJ VOEDSEL & PRODUKTEN

 

>PRODUKTEN KUNNEN "ALTIJD" WEER VERANDEREN...DIT ZIJN VOEDSEL ADVIEZEN Bijvoorbeeld: brood, groente, fruit,vlees, kaas, soepen,zout,kruiden olijfolie, snoep,chocolade,suiker koffie, div cosmetica, zeep,shampoo wasmiddelen,  meten we op RADIOACTIEVE STRALINGSBELASTING,pesticiden,landbouwgif en conserveermiddelen zit in vele IMPORT producten uit de UKRAINE en de omliggende landen Zoals ook:  OOST EN WEST EUROPA AL JAREN meten we een HOGE CONCENTRATIE van radioactieve STRALING!! Allemaal de GEVOLGEN "NOG"" van TSJERNOBYL de KERNRAMP nu 25 jaar na dato!April 1986

>VOEDSEL ADVIEZEN gebaseerd op het zo min mogelijk binnen krijgen van zware chemicalien. Producten kunnen altijd veranderen, de grootste STOORZENDERS zijn alle etenswaren die te maken hebben met TARWE en ZUIVELPRODUCTEN vanwege de RADIOACTIVITEIT!!!

 

*Brood: in de reformzaak uitsluitend B.D. brood van Ad van der Westen of B.D. zuurdesem van Verbeek. Spelt brood gaat ook vaak goed.

*Zuurdesem bol bij Het Vlaamsche Broodhuis , Haarlemmerstraat 108 in Amsterdam.

*Meel* Nederlands bij diverse molens, harde tarwe bij Delicious food.

*Boter vervangen door margarine. Becel of marrokkaanseolijfolie margarine van Fertilia in de reformzaak.

*Vlees, zuiver en vers, geen kip. "Zuidamerikaanse" biefstuk>A.H LET OP NIEUWE VERPAKKING met een ORANGE STREEP IN HET MIDDEN 28 dagen gerijpt biefstuk/entreco/ossenhaas KIJK OP DE ACHTERKANT (argentinie of uruqua).

*Deense Frankfurter worstjes in blik bij veel arabische winkels. Robert, Köytur, gemerkt D.K.

*Koffie van D.E. of senseo.Biologische koffie uit Nieuw Guinea [delicious food] *Thee: groene thee zakjes van Pick wick, chineesche theen Gunpowder en Jasmijn.

*Groene thee A.H. Green tea ginseng van Pick wick. Zonnatura rustthee met venkel en zoethout.

SUIKER Vruchtensuiker(fructose) van Natufood(reform)

of de caribbean gold sugar pure rietsuiker

*Fruit: onbespoten, uit Zuid Amerika of Marokko.

*Vis: vers, haring, kabeljouw, schol, inktvis, e.d. Ook diepgevroren en kweekvis als Zonnevis uit Thailand, Victoriabaars, botervis uit Suriname, gemengde zeevruchten bij A.H.

*Blikjes zalm en tonijn op waterbasis van John West.

*Brood beleg:Schenkstroop en Poedersuiker van Van Gilse Cranberry compote van Ocean Spray bij A.H.

*Aardappelen Marokkaans, Egyptisch, Frans.

*Groente: De Marokkaanse en Egyptische groenten springen er zowel wat betreft kwaliteit als prijs en smaak ver boven alles uit. Bij supermarkten en arabische [marokkaanse] winkels.

*Heinz hot ketchup.

*Chocola: Vivani puur, reform.

*Zonnebloempitten uit China, reform.

 

>**ALGEMENE REGELS**

 

>*Tandpasta:de goedkoopste uit de supermarkt.

*Fruit:van het seizoen en onbespoten maar nooit citrusvruchten of sap daarvan.

*Brood: Vraag aan een gewone bakker waar het meel vandaan komt.Alles behalve Oostblok is O.K.Knekkebrød:Wasa Sport of Siljan rogge bij Ikea.

*Zo min mogelijk koekjes.

*Pasta:zonder tarwe. Voldoende alternatieven. Rijst mie uit de Indonesische,Japanse of Chineesche toko’s.Wel als het gegarandeerd gegroeid is in Italie. B.v. Delverde pasta bij AlbertHeyn.Of Amerikaans,of gierst,gerst,mais,etc.

*Melk en yoghurt mager.Boter:margarine in plaats van boter. Niet als er op staat dat het van plantaardige olie gemaakt is want dan is dat meestal tarwekiemolie.*Wel goed is de Marrokkaanse olijfolie .

*Eieren:maximaal één maiskip ei in de week.

*Geen zonnebloemolie of pitten van onduidelijke herkomst.

*Noten:onbespoten, maar geen cashew of amandelen.

* Chocola: pure Vivani,Amerikaans,Duncan Hines chocolade pasta bij de Vomar.

*.

*Amerikaanse Hellmans mayonaise, bij de Vomar, delicatessezaken.

*Wijn:Australisch of New Zeelands, goed en goedkoop bij elke supermarkt.

*Bier:Limburgs, Zuid Amerikaans,Warsteiner,Amstel uit de tank.

*Geen sojaproducten, tenzij uit de Chineesche of Japanse Toko.

*Ijs:water ijs,

*Thee:Zakjes zijn altijd "afval"thee, bij voorkeur losse thee.Geen camille,brandnetel en rooibos.Gewoon Douwe Egberts of de Chineesche theen als Jasmijn of Gunpowder.

*Gebruik geen Nederlands biologische groente vanwege de koeiemest.Wel uit de kas of buitenlands biologisch.

*Het schoonste komt in de regel uit de kas. Om het boodschappen doen wat makkelijker te maken volgt nu een lijstje met winkels die veel zuivere voeding hebben.

 

>**SAMENSTELLING WINKELS**

 

>ALDI.Wijn uit Californie,Australie en Nieuw Zeeland. Rond de feestdagen wild

 

>ALBERT HEYN "Zuidamerikaanse biefstuk">LET OP NIEUWE VERPAKKING met een ORANGE streep in het midden biefstuk/entreco/ossenhaas KIJK OP DE ACHTERKANT!!>argentinie of uruqua). Gemengde zeevruchten. Cranberry compote van Oceanspray. Heinz hot ketchup. Kiwis uit Australie. Appels uit Nieuw Zeeland. Biologische broccoli uit Spanje. Waterijsjes. Knekke brød Wasa Sport.

Wijn uit Californie,Australie en Nieuw Zeeland.

 

>

 

>De VOEDSEL productie in de HELE WERELD gaat een steeds groter probleem worden.

>Kijk op de verpakking waar de producten vandaan komen.Ver weg is altijd beter dan dichtbij en in alle geval NOOIT uit de Oostbloklanden of Turkije.

 

 

.

.


Copyright (C) 2004 VOEDINGSNET. All rights reserved.

mijnoom.jpg